Laadimine...
banner banner
Raadio (Offline)
 Tänane horoskoop.
Ei ole registreerinud? Registreeru! Unustasid andmed? Küsi! kasutajanimi: parool:
avaleht
kontaktid
sinu pildid
sinu konto
sinu profiil
testid
koolid
skinnid
sobivus
horoskoop
chat
otsing
foorum
statistika
küsitlused
hinnangud
SMS teated
hindamine
TOP mehed
TOP naised
uued pildid
komment-d
töödeldud
keelatud
erilised
paarid
klubid
videod
albumid
mängud
päevikud
kkk
reeglid
saidist
moded
kontakt
reklaam
raadio
avaleheks
Soovitame:
FireFox

KKK

Piltide lisamine

Kuidas siia pilte üles riputada saab?

Selleks tuleb kõigepealt meie süsteemi registreeruda. Kui su arvutis on sisseskaneeritud või digitaalsed pildid olemas, siis liigud meie lehel vasakus ääres olevale lingile SINU PILDID, ja riputad oma pildi üles vastavalt sellel lehel näidatud juhistele. Enne loe KINDLASTI kõik küsimused/vastused läbi.

Mul on pilt GIF/TIFF/BMP/XXX formaadis - kuidas ma pildi sobivasse JPEG formaati saan?

Selleks kasuta mõnda spetsiaalset pilditöötlusprogrammi. Tuleb vastavas programmis avada olemasolev pilt, valida File menüüst käsk Save As... (mõnes programmis ka Export) ja salvestada pilt JPEG formaadis. Sobivad sellised programmid nagu Photoshop, Corel Draw või muu, tasuta tarkvara. Meie ei muuda teie pilte õigesse formaati.

Pildil on peale minu veel inimesi - mida teha?

Kui pilt on juba arvutis olemas, märgi enda isik linnukese või ringiga vms. Halvimal juhul võid pildi kommentaaris märkida, et oled lammas all paremas nurgas vms - aga sel juhul me ei garanteeri, et pilt läbib kontrolli. Ja muide, kui sul pole pilti, kus sa oled üksi, siis äkki praegu on õige aeg seda teha?

Pildi lisamisel ilmub veateade, vigane leht või tühi valge leht - mida ma tegin valesti?

Kõige tõenäolisem on see, et sinu pilt on liiga suurte mõõtmetega või on pildifail liiga mahukas. Tee see väiksemaks ja proovi uuesti. Pilte saab väiksemaks teha selle programmiga.

Esitasin pildi lisamiseks Retroratesse, mida nüüd teha?

Oodata - su foto on moderaatori poolt ülevaatamisel. Piltide ülevaatamise aeg võib olla 1 minut kuni mitu tundi. Lisamine eelisjärjekorras on kiirem ja tasulisem. Seda, kas su foto on ülevaatamisel, on juba lisatud või hoopis keelatud, saad teada sinu pildi juures olevast teatest (rubriigis sinu pildid).

Kas oma pilti saab maha võtta või redigeerida?

Loomulikult saab - kasuta selleks sinu piltide lehel olevaid võimalusi. NB! Eemaldatud pildi kohta käiv statistika kaob jäädavalt, sama pildi uuesti esitamisel ja lisamisel hakkavad hinded ja kommentaarid nullist. Samuti ei saa taastada kustutatud pilte.

Mu pilti keelduti lisamast - mis värk on?

See tähendab, et su pilt ei vastanud reeglitele - pildi juures ilmus ka vastav teade. Otsus on lõplik ka siis, kui sa pole sellega nõus. Enne lisamist kindlasti loe reegleid.

Keegi siga kasutab minu andmeid või pilti. Mida teha?

Saada kaebus siin lehel kujul:

Keegi kasutab minu andmeid või pilti ilma minu nõusolekuta.
Minu nimi ja mailiaadress
Link minu kontole: http://www.retrorate.ee/sinukasutajanimi
minu ees- ja perekonnanimi ning telefoninumber

Link rikkuja konto(de)le:
http://www.retrorate.ee/rikkujakasutajanimi
http://www.retrorate.ee/rikkujakasutajanimi2
kommentaar (kui tarvis).

Kuidas kinnitada oma pildi autoriõigusi, kui moderaator on seda palunud?

Sel juhul ilmub sinu pildi all link, kuhu tuleb klikkida. Järgmisel lehel asub juhend autoriseerimiskoodi saamiseks. Palume mõistvat suhtumist, kuna väga palju on neid, kes ehivad ennast võõraste sulgedega.

Kui Retrorates ilmub mingi kompromiteeriv või muidu problemaatiline pilt, siis kes vastutab selle eest?

Retrorate ei vastuta oma saidi kasutamisest tekkivate võimalike ebameeldivate tagajärgede eest. Võõraste inimeste fotode ülespanek on aga keelatud reeglite kohaselt, rikkujate andmed edastatakse vajadusel politseisse.

Minu pilt käis töötluses, aga ma näen ikka endist pilti - milles asi?

Vana pilt on siis sinu arvutis brauseri vahemälus ja seda kuvatakse sealt. Vajuta lehe värskendamise nuppu (refresh) ja siis peaks ilmuma uus pilt nähtavale. Kui ühest vajutamisest ei piisa, siis vajuta 2x (IE-ga) või ka shift+refresh (Firefox'iga).

Piltide hindamine

Kas piltide hindamisel lähevad arvesse kõik hääled?

Ei, arvesse lähevad ainult piltidega kasutajate hääled. Samuti ei saa hääletada ühe pildi eest mitu korda lühikese aja jooksul.

Miks ma piltidele hindeid andes mõnikord ühte ja sama pilti mitu korda näen?

Sinule näidatavaid pilte valitakse andmebaasis olevatest piltidest juhuslikult. Seetõttu võib juhtuda, et näed sama pilti mitu korda. Kuid mida rohkem on pilte andmebaasis, seda vähem on tõenäoline, et satub uuesti sama pilt. Andmebaasis olevate piltide arvu saad suurendada sinagi - lisa oma pilt! :)

Kas ma saan teada, kuidas minu pilt oli hinnatud?

Jah. Selleks mine leheküljele "sinu pildid", iga pildi juures on seal link "hindamise statistika". Sealt näed neid, kes on su pilti hinnanud ja hinnet, millega nad sind "õnnistanud" on. Teine võimalus on minna "sinu konto" lehele. Seal on näha ka kõikide kasutajate nimed, kes on külastanud sinu ankeeti ja palju muud huvitavat. Mõlemad nimekirjad sisaldavad ainult ühe-kahe päeva andmed.

Mind on hinnanud pildita isik, kuidas on see võimalik?

See polegi võimalik - kasutaja hindas sind ja alles siis võttis oma pildid maha.

Kas ma saan näha, kes minu ankeeti on vaadanud?

Jah, seda saad näha sinu konto lehel.

Ma näen võõrast või ebasobivat pilti - kuidas ma sellest teatan?

Kasuta selleks spetsiaalset vormi, mida leiad iga pildi all.

Süsteemi kasutamine

Mis on boonuspunktid ja kuidas neid saada?

Boonuspunktidest loe lähemalt siit.

Aga ma ei saa boonuspunkte pilte hinnates?

Boonuspunkte saavad ainult piltidega kasutajad.

Miks peale iseloomustamist ei näita iseloomustust ankeedil?

Näitab küll, juhul kui oled iseloomustatu poolt sobivaks sõbraks valitud, ehk saad kollase näo.

Miks ma pean sisse logima?

Sa ei pea tingimata sisse logima. Sa võid näljase näoga ukse taga ka seista :P Aga kui sa oled end registreerinud, siis sisseloginuna saad kasutada kõiki Retrorate võimalusi, mida samal ajal sajad targemad õndsa näoga juba teevad - saata omavahel mugavalt teateid, riputada üles pilte, arutleda, leida kaaslane(sed), lugeda oma sobivushoroskoopi jne. Sisselogimiseks pead olema eelnevalt registreerunud.

Miks ja millal ma peaksin ennast välja logima?

Välja logida võid siis, kui lahkud Retrorate saidilt. Aga sa võid selle ka tegemata jätta, kuna süsteem logib sind niikuinii automaatselt välja kui sulged browseri akna. Nii et Retroratet külastades pead ennast alati uuesti sisse logima.

Kuidas on võimalik muuta oma parooli või ankeedi andmeid?

Selleks on sinu profiili leht. Parooli on soovitavalt aeg-ajalt muuta.

Parool ununes - mis nüüd saab? :(

Kui sa pole sisse loginud, siis  lehe ülaosas leidub link: "Unustasid oma andmed?". Kasuta seda. Kui sinu profiilis oli vale meiliaadress, ei saa me sind kahjuks aidata - ise tead, millega riskid.

Kas Retrorate kasutamine on turvaline?

Turvalisus sõltub suures osas sinust. Loe teksti siit ».

Kuidas ma saan vastata küsitlustele? Mul näitab kohe sellist lehte, nagu oleksin juba vastanud.

Küsitluste vorm ilmub pealehel. Vastata saavad ainult registreeritud kasutajad, kusjuures üks kasutaja = üks hääl (demokraatia, eks ole?).

Kas ma võiksin moderaatoriks saada?

Ei.

Nurumise peale ei saa iial. Kui jonnid palju ja ei jäta mangumist, siis su konto blokeeritakse.

Administraatorid ise valivad moderaatorid kasutajate seast, kes on kogemustega, aktiivsed ja tublid -- teevad ettepaneku, küsivad kasutajalt ise. :)

Mis tähendavad pildikesed kasutaja nimede juures: roheline ja punane ring, muud ikoonid?

Punane ring kasutajanime kõrval tähendab, et antud kasutaja ei viibi momendil Retrorate lehel. Roheline ring kasutajanime kõrval tähendab, et kasutaja viibib hetkel Retrorate leheküljel. Mõnedel lehtedel on naised "heledamad" kui mehed.

Ja kus on siis minu Retrorate e-mail?

Sul on ainult Retrorate sisene postkast, sinna saavad kirjutada ainult Retrorate kasutajad. Tasuta e-mail on olemas näiteks hotmail-is. Sinu e-mailile saavad kirjutada koik kasutajad kes omavad juba e-maili aadressi, juhul kui oled oma ankeedis e-maili näitamise lubanud.

Kuidas ma saan teada kui keegi on mulle Retrorates teate saatnud?

Tuleb lihtsalt oma Retrorate postkasti kontrollida - kõik teated lähevad sinna.

Kas ma võiksin saada kasutaja e-maili aadressi, kui see on varjatud või uurida tema IP jne?

Ei.

Kas ma saan oma Retrorate kasutajanime vahetada?

Kasutajanime saab muuta tasulist teenust kasutades. Seepärast, enne kui teed omale konto, mõtle endale kasutajanimi, mis sulle meeldib, ja mida sa niipea muuta ei soovi:)

Kas ma saan oma Retrorate konto kustutada?

Jah, sa saad blokeerida oma konto lehel sinu profiil, sellega muudad sa oma konto kasutajatele nähtamatuks (see ei ilmu otsingu tulemustes jne). Juhul, kui sa blokeerid oma konto ja ei logi enam sellega sisse, kaob sinu konto automaatselt kahe kuu pärast. Selle aja jooksul on sul veel võimalus ümber mõelda.

Kahe kuu pärast kaovad ka moderaatorite poolt blokeeritud kontod. Kontod, mida pole kordagi külastatud peale registreerimist, kaovad ühe kuu pärast. Lihtsalt "maha jäetud" kontod kaovad poole aasta pärast viimast sisselogimist.

Muu

Mida teha, kui konto aktiveerimise/kinnitamise kiri ei tule kohale?

Kui meie kiri pole sinuni 10 minuti jooksul jõudnud, kontrolli, ega see spämmi hulka sattnud pole (spam, trash, junk jms nimelised kaustad). Kui kirja ka seal pole, siis tuleb mõne muu meiliaadressiga uuesti proovida.

Logi ennast saidile ja muuda oma profiilis meiliaadress. Sisesta sinna mõni muu meiliaadress (kasuta mõne muu teenusepakkuja (soovitavalt mitte hotmail) aadressi) ja oota meie meili. Varem või hiljem jõuab see kindlasti sinuni :)

Kas Retrorates reklaamida saab?

Aga loomulikult! Põhjalikum info leheküljelt reklaam.

Mul ei tööta nupud, aknad, see-teine ja kolmas?

Retrorate korralikuks toimimiseks peavad browseris (eelistatud on Mozilla Firefox/ Chrome) olema lubatud javascript ja cookies.

Ma arvan, et teie võiksite teha nii, et ainult X-id võiksid anda hääli Y-tele. Ma olen kindel, et te peate muutma, parandama, lisama jne.

Me arvame, et maailmas on väga palju asju, mida võiks teha, ja mõned neist on meil isegi plaanis.

Aga ma ei leidnud siit vastust oma küsimusele...

Kui vastust tõepoolest ei ole, siis kirjuta webmasterile siin lehel.

 
   
© 2024 Retrorate - some rights reserved. Info statistika ja reklaami kohta >>

Veel »